Magunkról
Természetesen minden építkezés, rendezvény különbözik. Mi a TOI TOI-nál, úgy koordináljuk profi szolgáltatásainkat, hogy azok teljes egészében kielégítsék partnereink minden igényét, legyen szó akár TOI TOI mobil WC-ről, akár konténerről, víz illetve csatornahálózat kiépítéséről. Magyarországon, és a környező országokban, kínáljuk személyre szabott megoldásainkat, a helyi standardok maximális figyelembevételével, a tervezéstől, az engedélyezésen át, a teljes megvalósításig, illetve gondoskodunk a precíz üzemeltetésről. A TOI TOI a gondos előkészítéssel, pontos tervezéssel, szakszerű kivitelezéssel felkészül a fogyasztási csúcspontok okozta túlterhelésre. Mi kizárjuk a rizikót! A TOI TOI Magyarország piacvezető szaniter cége egy időben gondoskodik mindenről!
  • TERVEZÉS
  • LOGISZTIKA
  • PROJEKT MANAGEMENT
  • KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK
A TOI TOI Kft 1991-ben alakult, mint Magyarország első mobil WC-fülke kölcsönző vállalkozása. Mára a mindennapi élet részévé váltak a jellegzetes kék színű TOI TOI "házikók", legyen szó akár építkezésről, rendezvényekről, sport, szabadidős eseményekről, természeti katasztrófáról. Pilisvörösvári logisztikai központunk mellett, vidéki telephelyeinkről Magyarország teljes területét lefedjük profi szolgáltatásainkkal. A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos képzésére, valamint korszerű, környezet kímélő technológiák használatára, annak érdekében, hogy Partnereinket, a lehető leggyorsabban, legmagasabb színvonalon kiszolgáljuk a hét minden napján a nap 24 órájában.
Megőrizve piacvezető szerepünket a TOI TOI a mai napig is folyamatosan fejleszt, építjük a jövőt szolgáltatásainkkal, állandóan megújuló eszközparkunkkal, egységes képet nyújtva minden rendezvényen, építkezésen. A TOI TOI szervezete mára teljes körű, "kulcsra kész" szolgáltatást nyújt Ügyfeleinek, legyen szó akár TOI TOI mobil WC-ről, akár konténerek, mobil víz-csatorna rendszerek kiépítéséről. Innováció, szakértelem, rugalmasság, minőség jellemzi mindennapi munkánkat, a hétköznapokban, és a hétvégeken egyaránt, olyan biztos hátteret nyújtva, amellyel bizton állíthatjuk, Partnereink részére kulcsra kész megoldásokat kínál a TOI TOI a mobil illemhelyek teljes világában! Tudásunkat megosztva, segítjük Partnereinket, hogy közös csapatunk, Megrendelőink lehető legmagasabb szintű kiszolgálást lehetővé téve, valóban tiszta, higiénikus környezetet biztosítsunk felhasználóinknak, melyben nagy segítségünkre van 25 éves tapasztalatunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünket az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási, illetve MSZ EN 14000:1997 környezetközpontú irányítási rendszer felügyelete alatt végezzük.
- komplex, csúcsminőségű szolgáltatás
- rugalmas személyre szabott egyedi megoldások
- első osztályú minőség
- jól képzett, több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak
- környezetbarát technológiák, újrahasznosított anyagok alkalmazása
- VIP szolgáltatások
- piac orientált árak
Mindig bíztunk benne, hogy Magyarország kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, szolgáltatásainkat a környező országokra is kiterjeszthetjük, már cégünk alapításakor is azt vizionáltuk, hogy a TOI TOI szolgáltatásait megismertessük Közép-Európa lakosságával. Erre Magyarország 2004. évi Európai Unióhoz való csatlakozása teremtett remek platformot, a határok lebontásával egy időben útra keltünk, hogy egyre bővülő szolgáltatásainkat bevezessük az európai piacokra is. Folyamatos jelenlétünk remek bizonyítéka, magas színvonalú szolgáltatásainknak, melyekkel a TOI TOI mára nem csak a magyar, hanem az osztrák, német illetve a szlovák piacnak is aktív szereplője, hozzájárulva a rendezvények sikeres szaniter kiszolgálásához.